حجم زیاد ورود گردشگر به جزیره هرمز و عدم وجود زیرساخت مناسب در خصوص مدیریت پسماند،طبیعت بکر و دست نخورده
این جزیره را با بحران روبروکرده و باعث آلودگی آب،خاکو هواشده است. در این پروژه ایجاد بستر مناسب برای فرهنگسازی
کاهش تولید زباله از طریق آموزش صحیح به افراد،ساماندهی پسماندهای رهاشده در طبیعت،همچنین طراحی، ساخت، نصب و
راه اندازی خط تفکیک زباله و تولید کود کمپوست مد نظر می باشد.
طلای کثیف، بلای جان جزیره رنگ ها
معضل پسماند سال هاست جان طبیعت بکر و دست نخورده هرمز را به خطر انداخته است و از عوامل اصلی آن می توان به سیستم معیوب جمع آوری زباله، رفتار گردشگران و عدم وجود سایت پسماند اشاره کرد.
حجم زیاد ورود گردشگر به جزیره هرمز و عدم وجود زیرساخت مناسب در خصوص مدیریت پسماند، طبیعت زیبای این جزیره را با بحران روبرو کرده و باعث آلودگی آب، خاک و هوا شده و متاسفانه مناطق بکر و جاذبه های گردشگری هرمز مملوء از انواع پسماند از قبیل بطری ها و شیشه های نوشیدنی، کیسه های رها شده و ته سیگار شده است.
از طرفی، سر ریز شدن سطل های زباله در سراسر جزیره، تجمع پسماندها در اطراف سطل ها، جولان مگس ها در آن محیط ها، فعالیت غیر بهداشتی و غیر اصولی زباله گردها در محل تجمع زباله ها و احتمال انتقال بیماری همه و همه نشانگر سیستم معیوب حمل و نقل و جمع آوری زباله در جزیره هرمز است.
گردشگری و محیط زیست همواره ارتباط نزدیکی با هم دارند و در صورتیکه گردشگری با رعایت قوانین و فرهنگ حضور در طبیعت همراه باشد، قطعا آسیب کمتری به محیط زیست وارد می شود.
در جزیره هرمز محلی به عنوان سایت پسماند برای تفکیک و پردازش پسماندها وجود ندارد و تجمع غیر اصولی پسماندها در محلی که قبلا زیستگاه حیواناتی مانند آهوها بوده، سلامت محیط زیست و مناظر زیبای آن را به شدت به خطر انداخته است؛ همچنین دود ناشی از سوزاندن زباله ها در آن محل نیز باعث آلودگی هوا می شود و با ادامه این روند تا چند وقت دیگر نگین خلیج فارس زیر بار زباله دفن می شود.